Autor: Meditsiiniuudised • 2. detsember 2019

Nurmed müüvad taastusraviüksuse PERHile

Põhja-Eesti Regionaalhaigla võtab alates 2020. aasta jaanuarist AS-lt Põhja-Eesti Taastusravikeskus üle ambulatoorset ja statsionaarset taastusravi ning rehabilitatsiooniteenust pakkuva üksuse.
Põhja-Eesti Taastusravikeskuse omanikud Dag Nurm ja Maarika Nurm.
Foto: Meeli Küttim

„Lisaks Regionaalhaigla oma väikesele taastusravi meeskonnale on pikka aega Regionaalhaigla koostööpartnerina meie patsientidele taastusravi valdkonnas teenuseid osutanud ka Maarika Nurme poolt üles ehitatud Põhja-Eesti Taastusravikeskus, millest pikaajalise ja sihipärase tegevuse tulemusena on kujunenud silmapaistev kompetentsikeskus taastusravi ja rehabilitatsiooni alal. Ühiselt Regionaalhaigla patsientidele vajaliku ja parima taastusravi korralduse tulevikku arutades jõuti tõdemuseni, et Regionaalhaigla ja Taastusravikeskuse taastusravi võimekused tuleks ühendada,“ ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099