Autorid: Äripäev, Anu Lill • 10. detsember 2019

Meravita vassis labori ja teadlaste kohta

Küsimusi tekitava rahastusmudeliga Meravita eksitas oma investoreid ja kliente: firma laboriks nimetatav ruum erineb reklaamitust ning tootearendusega tegelevad inimesed on teadusringkondades tundmatud.
Tootmisruumi uks, mis manitseb külastajaid mütsi, susse ja kaitseülikonda kandma ning käsi pesema. Sussid ajasid ajakirjanikud küll jalga, ent mütsi pähe ei pannud ning kaitseülikonda selga ei ajanud. Käsi ei pesnud enne labori külastust keegi.
Foto: Andras Kralla

Kui varem oli Meravita veebilehel juttu laborist, siis pärast seda, kui Äripäeva ajakirjanikud eelmisel nädalal Investoriteliidu ja Meravita juhtidega ühendust võtsid ja tekkinud kahtluste kohta küsimusi esitasid, toimus ka Meravita kodulehel kiire muudatus: varasem labori tutvustus muutus nüüd tootmislabori tutvustuseks. Olulisi muudatusi tehti veel teisigi: näiteks oli kadunud info automatiseeritud tootmise kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099