Autor: Meditsiiniuudised • 13. detsember 2019

Ebolavaktsiin sai Euroopa Komisjonilt müügiloa

Ebolavaktsiini on arendatud alates 2014. aastast. Tänavu novembris sai see Euroopa Komisjonilt müügiloa.
Foto: Shutterstock

Euroopa Komisjon võttis vastu otsuse, millega anti ettevõttele Merck Sharp & Dohme B.V. ebolavaktsiini müügiluba. Ervebo-nimelist vaktsiini on arendatud alates Ebola viiruse puhangust Lääne-Aafrikas 2014. aastal. Seda kasutatakse juba eriprotokolli raames, et kaitsta nakkusohus olevaid inimesi, näiteks tervishoiutöötajaid või nakatunud inimestega kokku puutunud isikuid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099