Autor: Meditsiiniuudised • 20. detsember 2019

Tallinna Lastehaigla tunnustas parimaid töötajaid

Täna tunnustas Tallinna Lastehaigla pidulikul jõuluaktusel aasta parimat arsti, noorarsti, õde ja noorõde.
Fotol (vasakult): Tallinna Lastehaigla juhatuse esimees Katrin Luts, parim noorõde Kristel Blumenfeldt, parim õde Marika Zuihhina, preemia välja andnud Tiit Kõuhkna, parim arst Kaire Heilman ja Tallinna Lastehaigla nõukogu esimees Merike Martinson.
Foto: Lastehaigla

„Tegemist on suhteliselt ainulaadse, eraisikust ettevõtja Tiit Kõuhkna rahastatud preemiafondiga. Aasta parima arsti, noorarsti, õe ja noorõe preemiat ehk Tiit Kõuhkna preemiat anname tänavu välja seitsmeteistkümnendat korda,“ ütles Tallinna Lastehaigla juhatuse esimees doktor Katrin Luts.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099