Autor: Meditsiiniuudised • 31. detsember 2019

Prokuratuur lõpetas Niine kliiniku uurimise

2017. aasta kevadel ETV saates "Pealtnägija" avaldatud andmete alusel algatatud doktor Niine nahakliiniku kriminaalasi jõudis tänavu märtsis lõpule, sest ei õnnestunud koguda tõendeid, mis üheselt kinnitanuks, et kliinik esitas teadlikult põhjendamatuid arveid.
Foto: Sven Arbet

Tänavu 26. märtsil lõpetas prokuratuur nn Niine nahakliiniku kriminaalasja, mis sai alguse "Pealtnägijas" kõlanud väidetest, et Dermatoonkoloogia Kliinik OÜ esitas samade teenuste eest arve nii patsiendile kui ka Eesti haigekassale, küsides seega tasu topelt, kirjutab err.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708