Meditsiiniuudised  • 19 märts 2020 09:24

Telia toetab perearste kriisiperioodil kiirema interneti ja IT-alase nõuga

Seoses perearstide igapäevatööks vajalike infosüsteemide koormuse suurenemisega võimaldab Telia kõikidele Telia internetiühendust kasutatavatele perearstikeskustele ilma lisakuludeta suuremad internetikiirused ja tasuta IT-alase nõustamise kogu koroonaviiruse kriisiperioodi vältel.

Foto: Andras Kralla

Eesti töötab täna ligi 800 perearsti, kes kasutavad oma igapäevatöös pidevalt erinevaid digilahendusi ja -keskkondi (nt digilugu, digiretsept). Telia ärikliendi üksuse juhi kt Kristjan Kuke sõnul kasutab üle poole perearstikeskustest Telia poolt pakutavat internetiühendust.

„Meil on väga hea meel, et saame olla perearstidele raskel ajal toeks. Toetamaks sujuvamat perearstide ja -õdede tööd koroonaviiruse kriisi ajal, tagame perearstikeskusele nende tänastele reaalsetele vajadustele vastavad suuremad internetikiirused. Lisaks on Telia IT-toe spetsialistid valmis nõustama perearstikeskusi ka erinevate IT-alaste probleemide lahendamisel,“ sõnas Kukk.

„Suuremad internetikiirused tagavad parema töökindluse, mis on kriisiolukorras eriti tähtis ning perearstikeskused saavad sujuvamalt patsiente teenindada ja näiteks kiiremini digiretsepte välja kirjutada. Osad perearstid, pereõed ja meie abilised on alustanud töötamist distantsilt, mistõttu oleme Telia IT spetsialistidele eriti tänulikud nende abi eest kaugtöökohtade seadistamisel,“ ütles Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige dr. Eero Merilind.

Jaga lugu:
MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

Meditsiiniuudised.ee toetajad:

Kadi Heinsalu
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta Riidas
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret Trull
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Mirjam Esperk
Mirjam EsperkAjakirjanik-toimetajaTel: 56483229
Karin Tamm
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja Kõrv
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708