Meditsiiniuudised  • 18 aprill 2020 07:36
Uudised
Ainult tellijale

Hulgimüüjad ja ministeerium sõlmisid koostööleppe

Sotsiaalministeerium ja seitse ravimite hulgimüüjat sõlmisid ühise hea tahte väljendusena koostöökokkulepped, et tagada Eesti patsientidele kõigi oluliste ja enim kasutatavate ravimite kättesaadavus. Koostöölepped hõlmavad üheskoos 800 erineva toimeainega ravimi varu tagamist ja kehtivad kuni eriolukorra lõpuni.

Foto: Andras Kralla/Äripäev, Scanpix

„Ravimite nõudluse suurenemine seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas võib koostoimes teiste rahvusvahelises eriolukorras kehtestatud piirangutega vähendada ravimite kättesaadavust. Olukorras, kus kogu maailmas sagenevad tarneraskused soovime anda Eesti inimestele kindlustunde, et vaatamata osade riikide seatud piirangutele, on meie inimestele vajalikud ravimid Eestis kohapeal olemas,“ ütles sotsiaalminister Tanel Kiik. „Ravimite kättesaadavus on praeguse kriisi lahendamisel olulise tähtsusega ning ravimite hulgimüüjatel ravimite tarneahelas väga oluline roll. Kõigi Eesti patsientide nimel tänan ja tunnustan ravimite hulgimüüjaid, et nad on näidanud head tahet ja valmisolekut oma ravimivarude suurendamiseks.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
 • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
 • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Aet Trisberg
  Aet TrisbergAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0455
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Maarja Kõrv
  Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708