Autor: Meditsiiniuudised • 24. aprill 2020

Euroopa häkatonil otsitakse lahendusi koroonaviiruse mõjude leevendamiseks

Euroopa Komisjon on koostöös Liidu liikmesriikidega korraldamas üle-Euroopalist häkatoni #EUvsVirus, mis tooks kokku innovaatorid, ettevõtjad ning teised huvilised, et luua lahendusi, mis pakuksid innovatiivseid lahendusi koroonaviiruse mõjude leevendamiseks.

Autor: Shutterstock

EUvsVirus häkaton toimub 24.-26. aprillil ja selle fookuses on ligi 20 koroonaviirusega seotud väljakutset. Häkatoni jooksul püütakse leida lahendusi, mis aitaksid leevendada koroonaviirusest tingitud kriisi mõju, näiteks kuidas saaks kiirelt tõsta tootmisvõimekust, muuta efektiivsemaks piiriülene oskusteabe jagamine jne. Lahendused peaksid olema sellised, et neid saaks kiirelt arendada, kohandada ja üle-Euroopaliselt kasutusse võtta.

Täpsem info häkatonil esitatud väljakutsete ning registreerimise kohta: euvsvirus.org.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708