Meditsiiniuudised  • 18 september 2020 04:00

Meditsiiniuudiste konverentse saab vaadata ka veebist

Äripäev teeb koroonaviiruse ohust tingitud turvakaalutlustel väga paljudest konverentsidest veebiülekandeid. See on hea uudis ka Meditsiiniuudiste konverentside huvilistele.

Coaching 2020 veebiülekande väljanägemine.  

Ka üleeile toimunud Neuroloogiakonverentsi said konverentsikülastajad jälgida nii meelepärases kohas veebiülekandena kui ka Radisson Blu Hotel Olümpias kohapeal.

Järgmine meditiiinikonverents on 24. septembril toimuv Kardioloogia tulipunkt 2020, millel saab samuti osaleda nii Swissôtel Tallinn konverentsikeskuses kohapeal kui ka veebis. Pileteid konverentsile on võimalik soetada siit.

Veebiülekanne toimub konverentsiga samal ajal ja osaleja näeb kõike saalis toimuvat ning saab sündmuse veebikeskkonna kaudu esinejale küsimusi esitada. Lisaks on võimalik suhelda teiste veebiülekannet jälgivate osalejatega, neile kirjutades. Tänu veebiülekandele saavad veebiülekande jälgijad kõiki konverentse 30 päeva pärast toimumist ka uuesti üle vaadata.

Konverentside „Coaching 2020“ ja „Teeninduskonverentsi 2020“ programmi- ja projektijuht Aira Tammemäe näeb veebikonverentsidel mitut eelist.

„Näiteks meeldib osalejatele võimalus vaadata konverentsi endale sobival ajal, mitte ilmtingimata kõike otseülekandena,“ märkis ta. „Coaching’u konverentsil mai lõpus sai palju kiidusõnu nn intervjuude stuudio. Suunasime kõik esinejad pärast ettekannet spetsiaalsesse stuudiosse, kus nad vastasid osalejate küsimustele, ja need intervjuud olid tohutult huvitavad, oluline lisaväärtus. Ka meeldis osalejatele võimalus liikuda erinevate stuudiote vahel ja panna endale sisuliselt kokku oma programm,“ rääkis Tammemäe.

Teeninduskonverentsi 2020 veebiülekande väljanägemine.  

„Mina olen tõesti veebikonverentside fänn,“ ütles Tammemäe. „Tõsi, vahepeal tahaks ka silmast silma kokku saada, kuid sisu saab veebikonverentsilt rohkem ning teemad, mis eriti huvitavad, saab hiljem korduvalt üle kuulata. Kusjuures veel üks huvitav nüanss. Mitu osalejat on konverentsi kuulanud autoroolis. Nagu raadiost.“

Best Marketingi programmijuht Hando Sinisalu ütles, et eriolukorra tõttu korraldati tänavune rahvusvaheline reklaamifestival täielikult online formaadis. "Tegime ajalugu, esmakordselt said konkursile töid esitanud agentuurid zürii tööd näha reaalajas. Saime selle formaadi kohta mitmelt poolt maailmast head tagasisidet ja mitmed teised festivalid on meie kogemustest huvitatud," lisas Sinisalu.

Jaga lugu:
MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

Meditsiiniuudised.ee toetajad:

Kadi Heinsalu
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta Riidas
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret Trull
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Mirjam Esperk
Mirjam EsperkAjakirjanik-toimetajaTel: 56483229
Karin Tamm
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja Kõrv
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708