Autor: Meditsiiniuudised • 18. detsember 2020

KUULA: COVID-19 on tulevikus lihtsam ennetada kui ravida

Aasta viimane Äripäeva raadio tervisesaade tuleb veidi teistsugune. Sedapuhku ei ole stuudios külalist, vaid eetrisse tuleb konverentsil Meditsiin 2021 toimunud vestlusringi.

TÜ mikrobioloogia professor Irja Lutsar.
Autor: Meeli Küttim

Tegemist on Eesti tervishoius juba traditsioonilise konverentsiga, mida korraldab Äripäeva arstidele suunatud väljaanne Meditsiiniuudised. Nagu varasematelgi aastatel, olid ka 9. detsembril toimunud konverentsil vaatluse all Eesti tervishoiu sõlmküsimused ja eesootava aasta plaanid.

Taaskord kuulutati välja ka aasta meditsiinimõjutaja, kelle said Meditsiiniuudiste lugejad valida toimetuse esitatud 10 kandidaadi seast. Sellel aastal pälvis meditsiinimõjutaja tiitli doktor Arkadi Popov, teise koha sai Kuressaare haigla juht Edward Laane ning kolmanda koha pälvis professor Irja Lutsar.

Vestlusringi teemaks oli sel aastal ootuspäraselt COVID-19 ja täpsemalt COVIDIga seotud uuringud Eestis. Vestlusringis osalesid TÜ mikrobioloogia professor Irja Lutsar, TÜ molekulaarimmunoloogia professor Pärt Peterson, TÜ peremeditsiini professor Ruth Kalda ja Kliinikumi intensiivraviarst Kadri Tamme. Saate toimetas Violetta Riidas.

Saade on eetris algusega kl 15 ning hiljem Äripäeva raadio lehelt järelkuulatav.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708