Autor: Meditsiiniuudised • 20. jaanuar 2021

Moderna vaktsiin võib tekitada allergilisi reaktsioone

Moderna teeb koostööd California osariigiga uurimaks Covid-19 vaktsiini saanud inimeste mitmete võimalike allergiliste reaktsioonide juhtumite kohta.

California osariigi epidemioloog Erica Pan soovitas teenuseosutajatel keelduda ühest Moderna vaktsiinipartii doosidest "äärmisele ettevaatlikkusele viidates", vahendas Äripäev Bloombergi. Soovitus tehti pärast seda, kui osariik sai teateid mitmest inimesest, kellel esines pärast sama partii immuniseerimist tõsiseid allergilisi reaktsioone, ütles Pan oma avalduses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099