Autor: Meditsiiniuudised • 22. jaanuar 2021

67% vaktsineerimisteatisi on haiglatelt

Enam kui pooled COVID-19 vaktsineerimisteatised on tervise infosüsteemi laekunud haiglatelt. Hetkel esitavad haiglad tellimusi 2. doosi saamiseks, mis aga ei tähenda, et vajalikud 1. doosid oleks kõik kätte saadud.
Vaktsineerimine Lääne-Tallinna Keskhaiglas.
Foto: Raigo Pajula

Sotsiaalministeeriumi tervishoiuvõrgu juhi Heli Paluste sõnul esitavad haiglad praegu peamiselt tellimusi 2. doosiks, kuna tarnehäirete tõttu peatati selleks nädalaks ajutiselt 1. doosi tellimused haiglatele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099