Autor: Meditsiiniuudised • 26. veebruar 2021

Geneetikud soovivad laiendada e-konsultatsioonide võimalusi

Geneetikud loodavad, et ühel päeval jõutakse geenivaramu doonorite andmete ühiskasutamiseni ning praegu perearstide poolt kasutatav e-konsultatsiooni võimalus geneetikuga juurduks ka teiste erialaspetsialistide hulgas.
Foto: Shutterstock

Harvikhaigusteks nimetatakse haigusi, mis esinevad kuni viiel inimesel kümnest tuhandest. Mõne sellise haiguse esinemissagedust ei osatagi öelda, sest seda esineb maailmas väga vähe, näiteks ühel inimesel miljonist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099