Autor: Meditsiiniuudised • 8. märts 2021

Kliinikum: vaktsineeritute osakaal on suurim arstide seas

Veebruarikuu lõpuks oli 76% Tartu Ülikooli Kliinikumi töötajatest vaktsineeritud esimese doosiga COVID-19 vastu ning teise doosiga 72% töötajatest.
Kliinikumis alustati COVID-19 vaktsineerimisega 27. detsembril 2020.
Foto: Shutterstock

"Vaktsineerimist ei saa lugeda veel lõppenuks, see protsess jätkub ning meil on hea meel, et töötajad, kes on vajanud rohkem mõtlemiseaega, annavad jätkuvalt teada soovist end COVID-19 haiguse vastu vaktsineerida. Suur hõlmatus vaktsiiniga on ühiskonnas eeskujuks teistele, vähendab haigestumist kliinikumi töötajate seas ning kaitseb ka patsiente viiruse võimaliku leviku eest haiglaruumides," ütles Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse esimees Priit Perens. Ta lisas, et kliinikumi eesmärk on võimaldada COVID-19 vastu vaktsineerimine kõikidele töötajatele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099