Autor: Meditsiiniuudised • 18. märts 2021
Ainult tellijatele

TÜK koostatud infomaterjal on abiks töös insuldipatsientiga

Tartu Ülikooli Kliinikumi insuldiprojekti meeskond on koostanud patsientidele mõeldud infomaterjali „Elu pärast insulti“, mis sisaldab ka tervishoiutöötaja jaoks olulist toetavat materjali patsientide nõustamisel.

Autor: TÜ Kliinikum

„Patsiendiinfo materjali kokku panemisel lähtuti kõige uuemast tõenduspõhisest insuldialasest infost ja teiste riikide praktikast. Oluline roll oli ka Tartu Ülikooli Kliinikumi töötajate ja patsientide tagasisidel ning insuldiprojekti patsientide töörühma liikmetel, kes andsid lähtuvalt enda kogemusest soovitusi,“ tutvustas Tartu Ülikooli Kliinikumi närvikliiniku vanemarst-õppejõud Janika Kõrv. Nii on näiteks kaetud teemad insuldi äratundmisest, selle ravist, ravimeeskonnast, insuldijärgsetest mõjudest, taastumisest, tugivõrgustikust kui ka lähedase rollist protsessis. „Infomaterjali koostamisel lähtuti põhimõttest, et patsient on taastumises aktiivne osaleja ning saab materjalist tuge erinevates raviteekonna etappides,“ ütles dr Kõrv.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708