Autor: Meditsiiniuudised • 25. märts 2021

Järgmise inimarengu aruande fookusteema on vaimne tervis

Eesti Koostöö Kogu nõukogu seadis 2023. aastal ilmuva ja järjekorras juba 19. Eesti inimarengu aruande fookusteemaks vaimse tervise ja heaolu. Aruande eesmärk on koondada kokku parimad teadmised, et vastata küsimusele, mis loob vaimset heaolu ja õnnelikkust ning kuidas see mõjutab ühiskonna arengut.
Tallinna Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi sotsiaaltervishoiu professor Merike Sisask.
Foto: Tallinna Ülikool

Eesti Koostöö Kogu nõukogu esimehe Kaie Karnioli sõnul vajab järjest olulisemaks muutunud vaimse tervise teema Eesti parimate teadlaste põhjalikku analüüsi ja selgelt esitatud andmeid, et poliitikakujundajad saaksid teha teadmistepõhiseid otsuseid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099