Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2021

Vaktsineerimise infotunnis anti ülevaade hetkeseisust

Tänases vaktsineerimise infotunnis anti ülevaade COVID-19 vaktsineerimise hetkeseisust Eestis ning tervisevaldkonna eksperdid vastasid COVID-19 vaktsiine ja vaktsineerimise korraldust puudutavatele küsimustele.

Infotundi saab järele vaadata sotsiaalministeeriumi YouTube’i kanalil.

Infotunnis said sõna ja vastasid inimeste küsimustele Covid-19 teadusnõukoja juht prof Irja Lutsar, ravimiameti ohutusjärelevalve büroo juhataja Maia Uusküla, Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige dr Argo Lätt, terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma, sotsiaalministeeriumi asekantsler Maris Jesse, ning tervise- ja tööminister Tanel Kiik. Infotundi modereeris ajakirjanik ja saatejuht Kristo Elias.

Infotund vene keeles

Vene keeles toimub avalik infotund 12. mail, algusega kell 14.20 ning see on varustatud sünkroontõlkega eesti keelde.

Venekeelses infotunnis saavad sõna ja vastavad inimeste küsimustele Natalia Pervjakova Tartu Ülikooli Eesti Geenivaramust, ravimiameti ohutusjärelevalve büroo juhataja Maia Uusküla, perearst dr Alina Terep, terviseameti nakkushaiguste seire ja epideemiatõrje osakonna peaspetsialist Irina Filippova, Ida-Tallinna Keskhaigla infektsioonikontrolli osakonna juhataja dr Aleksei Nelovkov, sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse ning tervise- ja tööminister Tanel Kiik.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708