Autor: Meditsiiniuudised • 13. mai 2021

CDC: COVID-19 ja muude vaktsineerimiste vahel ei pea hoidma vahet

Kui seni soovitati koroonaviiruse vastast vaktsineerimist hoida muudest vaktsineerimistest kaks nädalat lahus, siis nüüd on lisandunud uusi andmeid, mis näitavad, et see pole vajalik, teatas USA haiguste tõrje ja ennetamise keskus (CDC).
Foto: Shutterstock

USA haiguste tõrje ja ennetamise keskuse (CDC) ekspert ütles kolmapäeval, et koroonaviiruse vastast vaktsiini võib manustada samaaegselt muude vaktsiinidega - seda on oluline teada just laste ja teismeliste immuniseerimise korraldamisel, vahendas CNN.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099