Autor: Meditsiiniuudised • 18. mai 2021

Teadusartikliga lõpetamine kogub tudengite seas populaarsust

TalTechi e-tervise õppekava on kahel viimasel aastal olnud võimalik tavapärase magistritöö asemel lõpetada teadusartikliga. Tudengite huvi sellise võimaluse vastu on suur, kuna see annab paremad võimalused teadusmaailmas edasi liikumiseks.
Foto: Shutterstock

Teadusartikliga TalTechi lõpetamine e-tervise õppekaval sai võimalikuks eelmisel aastal. Sellel on suur väärtus nii akadeemilises maailmas kui ka lõpetaja CV-s. Teadusartikkel läbib eelretsenseerimise kadalipu, mis tähendab, et algsele versioonile tehakse sadu parandusi. See on vajalik, et avalikkusesse jõuaks tipptasemel väljund, mida on võimalik teistel teadlastel edasi viidata ja kasutada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099