Autor: Meditsiiniuudised • 25. mai 2021

Laanetu meditsiinilinnak laieneb veelgi

Ettevõtja Tarmo Laanetu on Tallinnas loomas erameditsiinilinnakut. Kui alles kahe aasta eest pandi Veerenni asumis nurgakivi linnaku teisele hoonele, siis juba lähiaastatel kerkib sinna ka kolmas ja ühtlasi suurim hoone.
Tarmo Laanetu pildil keskel.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Meditsiinilinnaku kolmanda maja suurus on 35 000 ruutmeetrit. "Krundid on olemas. Linnaga koostame projekteerimistingimusi. Ehitusprojekt ja hinnad on sisuliselt paigas. Räägime tegelikult ka potentsiaalsete ankurrentnikega," ütles Tarmo Laanetu Ärilehele. Kui kõik läheb prognoositult, on linnaku uus maja valmis 2024. aastal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099