Autor: Meditsiiniuudised • 26. mai 2021

COVID-19: Eestis tuvastati esimene Brasiilia tüve kandja

Terviseameti nakkushaiguste osakonna juhataja Hanna Sepp rääkis COVID-19 tänases infotunnis, et koroonaviiruse LAV-tüve siseriiklikku levikut maikuu jooksul esinenud ei ole, ent hiljuti tuvastati meil esmakordselt nakkuse Brasiilia tüvi.
PCR-testi tegemine.
Foto: Shutterstock

Terviseameti esindaja Hanna Sepp tõi välja, et eelmisel nädalal tuvastati Eestis 1465 uut COVID-haigestunut, mis on üle-eelmise nädalaga võrreldes 21%ne langus. Haigestumine on langustrendis ja senine leevendamine ei ole koroonaviirusesse haigestumiste kasvu tõstnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099