Autor: Meditsiiniuudised • 11. juuni 2021

USA eksperdid kinnitavad seost COVID-19 vaktsineerimise ja müokardiidi vahel

USA haiguste tõrje ja ennetamise keskust (CDC) nõustavad eksperdid tõdevad, mRNA koroonavaktsiini manustamise järel esineb noorematel inimestel, eelkõige meestel, sagedamini müokardiiti kui vaktsineerimata inimeste grupis.
Foto: Shutterstock

CDC vaktsiininõustajad ütlevad, noorte, enamasti meeste seas, kes on hiljuti saanud oma teise annuse Pfizerit ja Moderna COVID-19 vaktsiini, on olnud oodatust sagedamini südameprobleeme, vahendas CNN. Eksperdid lisavad, et vaevusest on "haruldased" ja et "enamik ravi saanud patsiente reageerisid hästi ravimitele ja puhkamisele ning tundsid end kiiresti paremini".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099