Autor: Meditsiiniuudised • 15. juuni 2021

Riigisekretär pikendas konkurssi terviseala asekantsleri ametikohale

Esmaspäeval oleks pidanud olema viimane päev esitada avaldus sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsleri ametikohale kandideerimiseks, kuid riigisekretär pikendas kandideerimise tähtaega 29. juunini.
Foto: Julia-Maria Linna

Terviseala asekantsleri ametikoht on eriti just praegusel kriitilisel ajal väga olulise tähtsusega, lisaks on valdkond keeruline ja spetsiifiline, öeldi riigikantselei pressiteenistusest. Seetõttu oodatakse konkursile võimalikult suurt hulka häid kandidaate, mistõttu tegi sotsiaalministeerium riigisekretärile ettepaneku konkursile avalduste esitamise tähtaega pikendada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099