Autor: Meditsiiniuudised • 22. juuni 2021

Haigekassa nõukogu määras juhatusele tulemustasu

Haigekassa nõukogu langetas kolmapäeval, 16. juuni korralisel nõukogu istungil konsensusliku otsuse määrata haigekassa juhatusele tulemustasu 2020. aasta töö eest kolme kuupalga ulatuses, mis on 0,5 kuud vähem, kui oli Auditi Komitee ettepanek.
Haigekassa juhatuse esimees Rain Laane.
Foto: Raul Mee

Haigekassa nõukogu võib juhatuse ametilepingute kohaselt kõigile juhatuse liikmetele määrata üks kord aastas tulemustasu kuni nelja kuu ametitasu ulatuses. Ettepaneku tulemustasu maksmise ja suuruse kohta teeb nõukogule Auditi Komitee, selgitas haigekassa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099