Autor: Meditsiiniuudised • 1. juuli 2021

Confido müügitulu kasvas aastaga 141%

Eesti meditsiinigrupi Confido Healthcare Group OÜ 2020. aasta konsolideeritud müügitulu kasvas 6 miljoni euroni, mida on 141% võrra rohkem kui aasta varem teenitud 2,5 miljonit.
Confido üks omanikke Kadi Lambot.
Foto: Andras Kralla

Confido Healthcare Groupi ühe omaniku ja juhatuse liikme Kadi Lamboti sõnul jätkus ka eelmisel aastal jõuline laienemine ning ainuüksi põhivarasse tehti investeeringuid enam kui 5 miljoni euro ulatuses. "Kuigi eelmisel kevadel peatus plaanilise ravi osutamine terviseameti korraldusega ligi paariks kuuks, suutsime oma müügitulu aasta lõikes märkimisväärselt kasvatada ja laiendada ka pakutavate teenuste valikut," selgitas Lambot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099