Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 8. juuli 2021

Täitus Rakvere haigla ammune unistus

Läks viisteist aastat ja ammune unistus sai teoks. Rakvere haiglas valmis nüüdisaegsete võimalustega taastusraviosakond. Selle seinal on loetletud 15 teraapiat, mis aitavad vaevatul terveneda. Teiste seas jääb silma ka kosmoseprogrammi võimalus.
Tegevusterapeudi ruumi võimalustest räägivad haiglajuht Ain Suurkaev ja nõukogu liige Peep Vassiljev.
Foto: Anu Viita-Neuhaus

Kosmoseprogramm on siiski ilmne liialdus, nimelt tekkis taastusravi osakonda kujundanud kunstnik Teet Suurel veidi riukalik mõte, kirjutada teiste teraapiate sekka täna veel müstiline ravivõimalus, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099