Autor: Meditsiiniuudised • 21. juuli 2021

Kardioloogide seltsi juhtimise võttis üle Märt Elmet

Juunis valiti Eesti Kardioloogide Seltsi juhtima kliinikumi kardioloog Märt Elmet.
Kardioloog Märt Elmet.
Foto: Äripäev

Juunis kogunenud seltsi üldkoosolek kinnitas mulluse eelarve ja valis kardioloogide seltsi kodulehel ilmunud uudise järgi uue seltsi juhatuse perioodiks 2021–24: Märt Elmet (president), Alar Irs (sekretär), Teele Pern (laekur). Juhatuse liikmed on Heli Kaljusaar, Tiia Ainla, Malle Helmdorf ja Kaarel Puusepp. Revident on Eve Laane.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099