Autor: Meditsiiniuudised • 26. juuli 2021

Eksperdid: teadlased arvestasid kohe, et vaktsineeritu võib haigestuda

Vaktsiinikaitse on endiselt väga tugev koronaviiruse mis tahes versiooni põhjustatud raskete infektsioonide ja hospitaliseerimiste vastu, kuid Delta viirusega satub rohkem haiglasse ka vaktsineerituid, selgub 10 juhtiva COVID-19 eksperdi intervjuust.
Covid-19 Delta Variant concept with graphics
Foto: Bill Oxford

Reuters kirjutab, et Indias esmakordselt tuvastatud Delta variandi peamine mure pole see, et see inimesi haigeks teeb, vaid see, et see levib inimeselt inimesele palju kergemini, suurendades vaktsineerimata inimeste seas nakkusi ja haiglaravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099