Autor: Meditsiiniuudised • 29. juuli 2021

200 allkirja Raul Adlase toetuseks

Tahtmatult vaktsineerimisvastase võitluse keskmesse sattunud Tallinna Kiirabi töötajad koguvad allkirju peaarst Raul Adlase jätkamiseks, keda vaktsineerimist mittepooldavad töötajad vastloodud ametiühingu kaudu maha soovivad võtta.
Tallinna Kiirabi juht Raul Adlas
Foto: mu.ee

Tallinna Kiirabi töötajad saatsid esmaspäeval Tallinna linnapeale Mihhal Kõlvartile pöördumise, milles soovitakse peaarst Raul Adlase jätkamist. Ühtlasi seatakse sellega kahtluse alla Eesti kiirabi töötajate ametiühingu pöördumine, milles süüdistatakse Raul Adlast töötajate tagakiusamises, diktaatorlikus juhtimisstiilis jt rikkumistes. Vaid kolme päevaga on töötajad andnud üle 200 toetusallkirja, allkirjade andmine jätkub.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099