Autor: Meditsiiniuudised • 13. august 2021

HÕFF näitab vanu meditsiiniteemalisi kroonikaid

Koroonapandeemiast tõukuvalt näitab täna algav Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival meditsiiniteemalisi Nõukogude Eesti ringvaatepalu.
Foto: Shutterstock

Näha saab fluorograafilist kontrolli Ungarist saabunud röntgenibussis, Tartu Kunstliku Hingamise Keskuse mobiilseid „raudkopse”, tuberkuloosiravi Vabariiklikus Tuberkuloositõrje Dispanseris ja lastehalvatuse vastast vaktsineerimist. Samuti põigatakse sisse Eesti Farmatseutilisse Tehasesse ja 1958. aastal vastavatud Kärdla haiglasse ning õpetatakse animafilmi vahendusel, kuidas hoiduda gripist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099