Autor: Äripäev • 18. august 2021

Äripäev: Hästi, teete. Aga miks ja kui kauaks?

Koroonaviirusest tingitud piirangute ja nõuetega pihta saavad ettevõtjad vajavad meetmeid rakendavalt riigilt hästi selgelt sõnastatud eesmärki ja indikatsiooni tuleviku suhtes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Näib väga sedamoodi, et me oleme jõudnud heitluses koroonaviirusega faasi, kus riik rakendab meetmeid, mis vähemalt ühe tulemusena survestavad inimesi end vaktsineerida laskma, kuid too surveavaldus käib ettevõtjate tegevuse kaudu. Või kui soovite, siis nende arvel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099