Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 1. september 2021
Kuula artiklit

Arstide liit kutsub Eesti Arstide Päevadele

Kuuldused Eesti Arstide Päevade väljasuremisest on tugevasti liialdatud. Arstide päevad tulevad taas juba 17. ja 18. septembril Tallinnas Noblessneris, kinnitab Eesti Arstide Liit.

COVID-19 pandeemia tõttu jäid eelmised arstide päevad vahele ja kevadel toimuma pidanud konverents lükati tänavu septembrisse.

Järgneb liidu teadaanne: "28. veebruaril sai arstide liit 100aastaseks. Liidu loomise otsus sündis esimestel arstidepäevadel 1920. aasta lõpus ja tänavused arstide päevad on meie juubeliaasta üks peasündmusi.

Nagu ikka, ootame arstide päevadele kõigi erialade ja põlvkondade arste ning tervisevaldkonna spetsialiste. Konverentsi põhisessioonidel räägime COVID-19 pandeemiast, residentuuriõppe tulevikust, immuunpuudulikkusest, ravivigadest ja sellest, et patsiendi turvalisus sõltub arsti heaolust. Paralleelsessioonid käsitlevad elundisiirdamist Eestis ja antimikroobset resistentsust ning selle mõju keskkonnale.

Kava on valminud infektsioonhaiguste seltsi, kopsuarstide seltsi, immunoloogide ja allergoloogide seltsi, nooremarstide ühenduse, arstiteadusüliõpilaste seltsi ja arstide liidu koostöös. Esinevad ka külalislektorid Inglismaalt, Hollandist, Soomest ja Leedust.

Esimese konverentsipäeva lõpetab meeleolukas peoõhtu Lennusadamas.

Rohkem infot, konverentsikava ja registreerimine arstide liidu kodulehel."

Arstide liit kutsub Eesti Arstide Päevadele
Kuula artiklit

Arstide liit kutsub Eesti Arstide Päevadele

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099