Autor: Äripäev • 8. september 2021

Äripäev: Järgmise läbikukkumise eest peab vastutama Kiik. 22. septembril vaatame

Kirves ripub jätkuvalt terviseminister Tanel Kiige pea kohal. Kui nüüd kah vaktsineerimisele hoogu sisse ei saada – ja ilmselt ei saada –, samal ajal kui mitmed lähiriigid võivad koroonapiirangud hüljata, tõstatub varem või hiljem küsimus: mees, millal sa poliitilise vastutuse võtad, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Taani kaotab juba reedel kõik alles jäänud koroonapiirangud, kaasa arvatud vaktsineerimistõendi nõudmise kohustuse. Riik saab seda lubada, kuna neil on rekordiliselt kõrge vaktsineerimise määr. Mõnes vanemaealiste inimeste grupis on vaktsineeritus pea 100%, teistes 97–98%. Kogu elanikkonnast on täielikult kaitsepoogitud ligi kolm neljandikku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099