Autor: Meditsiiniuudised • 13. september 2021

Konverents tulekul: Ootused apteekidele on ühiskonnas muutunud

Eesti Proviisorapteekide Liit korraldab 14. septembril konverentsi "Apteekri fookuses on inimene kui tervik", kus eksperdid nii Eestist kui ka mujalt Euroopast arutlevad apteekide aina olulisema rolli üle ühiskonnas ning patsiendikesksemate teenuste tuleviku teemal.
Foto: Shutterstock

"Apteekritel on inimeste tervise eest hoolitsemisel suurem roll kui kunagi varem," ütles proviisorapteekide liidu juht Ly Rootslane, kelle sõnul on COVID-19 pandeemia üle maailma tõstnud esile apteekrite tähtsuse ühiskonnas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099