Autor: Meditsiiniuudised • 6. oktoober 2021

Kai Noor asus juhtima PERHi silmakirurgia keskust

Oktoobrist alustas Põhja-Eesti Regionaalhaiglas oftalmoloogiliste teenuste osutamisega uus kirurgiakliiniku struktuuriüksus – silmakirurgia keskus, mida asus juhtima kirurg-oftalmoloog Kai Noor.
Silmaarst Kai Noor.
Autor: Veiko Tokman

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimehe Agris Peedu sõnul on regionaalhaigla Põhja-Eesti traumakeskus, kus toimub kõrgeima prioriteedi ja kriitilises seisundis patsientide ravimine. "Oftalmoloogilised raviteenused on trauma ravi lahutamatu osa, mistõttu on meie eesmärk luua silmahaiguste raviks ambulatoorsest, päeva- ja vajadusel statsionaarsest ravist koosnev raviteenus, mis tagab parimal viisil haigla tegevuse traumakeskusena ning toetab olemasolevate erialade toimimist," selgitas Peedu.

PERHi silmakirurgia keskuse loomine sai alguse juba käesoleva aasta juulis, mil haigla ostis müügilepingu alusel osa ettevõttest Dr. Kai Noor Silmakabinet OÜ. Tehinguga tuleb üle osa ettevõtte personalist ja haigla võtab rendile ettevõtte senised ruumid aadressil Katusepapi 6.

Silmakirurgia keskuse oftalmoloogiline ambulatoorne vastuvõtt toimub J. Sütiste tee 19 ja Katusepapi 6 tegevuskohtades. Päevakirurgia viiakse läbi Katusepapi tegevuskohas ning statsionaarne ravi, vajaduse tekkel, Sütiste teel. Uues keskuses alustasid tööd kuus arsti, neli õde ja neli optometristi.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708