Autor: Meditsiiniuudised • 11. oktoober 2021

Lääne: pikk COVID nõuab aja- ja personaliressurssi

Eesti esimese haiglana mai lõpust Covid-19 läbi põdenuile kompleksset inter- ja multidistsiplinaarset taastusraviteenust pakkuma hakanud Viljandi haiglasse on seni jõudnud paarkümmend patsienti, kellele on kulunud ohtralt nii ajalist kui personaliressurssi.
Krista Lääne
Foto: Viljandi haigla

Viljandi haigla taastusravikliiniku taastusarsti doktor Krista Lääne sõnul pöörduvad mainitud ambulatoorsele teenusele inimesed, kelle kaebused ei ole 8-12 nädalat pärast Covidi läbipõdemist üle läinud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099