Autor: Peeter Ross, e-tervise professor • 15. oktoober 2021

Kolumn: Tehnoloogia ja koroonapandeemia

Üle ühe aasta kestnud koroonapandeemiast kirjutades peaks eeldama, et saame teha kokkuvõtted selle globaalse haiguse tekkest, ravist ja ennetamisest. See eeldus tuleneb meie viimaste aastate hinnangust uute tehnoloogiate võimekusele.
Tehnikaülikooli e-tervise professor Peeter Ross.
Foto: Raul Mee

Kuid neid ridu kirja pannes ei ole meil veel lõplikku selgust üheski nendest aspektidest. Uus viirus on üllatanud kogu maailma, sealhulgas ka seadusmaailma, ja jätnud meid tänaseni ettearvamatusse olukorda, kirjutab e-tervise professor Peeter Ross tehnikaülikooli ajakirjas "Mente et Manu".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708