Autor: Violetta Riidas • 15. november 2021

Tervis on kumulatiivne protsess

Margus Punab pidas 21. septembril Tartu Ülikoolis inauguratsiooniloengu Eesti meeste tervisest. Kuigi Punab on professoriametis juba möödunud aasta kevadsemestrist, ei ole pandeemia tal võimaldanud seni inauguratsiooniloengut pidada.
Prof Margus Punab.
Foto: Andres Tennus / Tartu Ülikool

1992. aastal TÜ arstiteaduskonna lõpetanud Margus Punab kaitses doktoritöö “Meeste viljakus ja selle riskitegurid Eestis” 2007. aastal. “Arstiteaduskonna lõpetamise järel läbis dr Punab günekoloogia eriinternatuuri ja uroloogia residentuuri, mis koos täiendustega erinevates Põhja-Euroopa androloogiakeskustes andis Eesti jaoks uue eriala – androloogia eripädevuse, ütles meditsiiniteaduste valdkonna dekaan Margus Lember loengut sisse juhatades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099