Autor: Meditsiiniuudised • 16. november 2021

Geenivaramu uuring annab kiire tagasiside isikuomaduste kohta

Esmaspäevast saavad enam kui 200 000 geenidoonorit osaleda isiksuseuuringul, mis heidab valgust isiksuse, geenide, kogemuste ja tervise vahelistele seostele. Osalejad saavad personaalse tagasiside peamiste isiksuseomaduste kohta kohe pärast veebiküsimustikule vastamist.
Uuring selgitab välja isiksuseomadusi kujundavad elukogemused ja geenid ning omaduste avaldumise tervises.
Foto: Geenivaramu

Tartu Ülikooli Eesti geenivaramu ja psühholoogia instituudi koostöös korraldatava uuringu eesmärk on välja selgitada, millised elukogemused ja geenid isiksuseomadusi kujundavad ja kuidas isiksuseomadused tervises avalduvad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099