Autor: Meditsiiniuudised • 18. november 2021

Apteegid ootavad inimesi gripivaktsiini saama

Eesti Proviisorapteekide Liit (EPAL) kutsub inimesi gripi vastu vaktsineerima, kuna praegu tehtud süst tagab kaitse enne gripi kõrghooaja saabumist.
Apteegid ootavad inimesi gripivaktsiini saama.
Foto: Shutterstock

EPALi juhi Ly Rootslase sõnul on apteekidesse gripi vastu vaktsineerima oodatud kõik inimesed, sest parim kaitse grippi haigestumise vastu on end õigel ajal vaktsineerida. "Kindlasti võiksid end vaktsineerida 65aastased ja vanemad, kellele on gripi vastu vaktsineerimine sellest aastast tasuta. Just eakad on gripi puhul üheks riskirühmaks, sest nende kaasuvad haigused raskendavad gripi kulgu," ütles Rootslane.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099