Autor: Meditsiiniuudised • 24. november 2021

Tallinna koolikollete arv on langenud 52lt 42le

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ütles kolmapäeval, et kuna Tallinna koolide koroonakollete arv on langenud - kui eelmisel nädalal oli neid 52, siis eilse seisuga 42 - võib munitsipaalkoolides ja huvikoolides uuest nädalast taastada kontaktõppe.
Pealinna koolides taastub uuest nädalast kontaktõpe.
Foto: Shutterstock

Abilinnapea lisas, et enamikus koolides on küll plaanis kontaktõpe taastada, ent kui mõni kool näeb, et teatud klassis nakatumisnäitajad kasvavad, on koolil õigus klass distantsõppele saata või rakendada muid ohutusmeetmeid, näiteks hajutamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099