Autor: Meditsiiniuudised • 7. detsember 2021

Tallinna aasta linnakodanik on õendusjuht Ülle Rohi

Tallinna linnavolikogu andis Tallinna aasta linnakodaniku tiitli Ida-Tallinna Keskhaigla õendusjuht Ülle Rohile. Lisaks aunimetusele sai värske pärjatu disainer Riho Luuse valmistatud klaasmeene tükikesega toomkiriku ligi kolmesaja aasta vanusest vaskkatusest.
Tallinna aasta linnakodanik Ülle Rohi.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Rohi kandidaadiks esitanud organisatsioon põhjendas ettepanekut alljärgnevalt: "Ülle Rohi on olnud ligi 20 aastat Ida-Tallinna Keskhaigla õendustöö juht. COVID-19 pandeemia ajal on ta aidanud korraldada elanikkonna vaktsineerimist ja juhtinud vaktsineerimiskeskuste tööd, olles muu hulgas olnud ka ise vaktsineerija. Tema oskuste arsenali ei kuulu ainult pikaajaline kogemus ning suurepärased eestvedamisoskused, vaid ka õe kuldsed käed ning kuhjaga empaatiat. Ta on imetabane õpetaja ja suunanäitaja andes loenguid üliõpilastele ja juhendades nende õppepraktikaid."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099