Autor: Meditsiiniuudised • 8. detsember 2021

Doktoritöö: laste antipsühhootilise ravi jälgimist tuleb ühtlustada

Soomes järgmisel nädalal kaitsmisele tulevast doktoritööst ilmneb, et antipsühhootikumide kasutamine laste psüühikahäirete ravis on suurenenud ja nende kasutamine psühhiaatrilise ravi osana võib leevendada sümptomeid, ent tähelepanu tuleks pöörata ravi alustamise ja jälgimise praktikale.
Soomes kaitsmisele tulevast doktoritööst ilmnes, et laste antipsühhootilise ravi jälgimist tuleb ühtlustada.
Foto: Shutterstock

Tampere Ülikooli meditsiinilitsentsiaadina ja lastepsühhiaatria spetsialistina lõpetanud Kirsi Kakko uuris oma doktoritöös alla 13aastaste laste antipsühhootilise ravi alustamise ja järelkontrolli ohutust, kirjutab mediuutiset.fi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099