Autor: Meditsiiniuudised • 16. detsember 2021

Liikumisraskustega inimesed saavad vaktsineerida kodus

Kõik liikumisraskustega inimesed, kellel ei ole tervislikel põhjustel võimalik vaktsineerima minna, saavad end lasta vaktsineerida kodus. Visiit ja vaktsineerimine on tasuta, sealhulgas ka ravikindlustuseta inimestele.
Liikumisraskustega inimesed saavad vaktsiinisüsti teha lasta kodus.
Foto: Shutterstock

Eesti tervishoiutöötajate ühine eesmärk on, et vaktsiin ei jääks saamata kellelgi, kes seda soovib, kuid ei ole tervislikel põhjustel võimeline vaktsineerima minema. Inimene saab kodus vaktsineerimise vajadusest teada anda oma perearstile või ööpäevaringsel infotelefonil 1247. Tallinnas saab kuni aasta lõpuni kodus vaktsineerimise soovist teada anda lisaks ka telefonil 666 2727. Kõnesid võetakse vastu tööpäevadel kella 8–20 ja nädalavahetusel kella 9–17.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099