Autor: Mirjam Esperk • 7. jaanuar 2022

Erinäoline depressioon vajab rohkem märkamist ja ühtlasemat ravi

Depressioon on katusetermin, mis võib inimestel väga erinäoliselt avalduda. Haigus vajab inimkesksemat ja ühtsemat käsitlust, rääkis haigekassa esindaja Rene Randver virtuaalsel arutelul, mille teemaks oli "Depressiooniravis on innovatsioonile ruumi".
Depressioon vajab inimkesksemat ja ühtsemat käsitlust.
Foto: Shutterstock

Haigekassa esindaja Rene Randver, kellel on neuropsühholoogi ja kliinilise psühholoogi taust, tegi virtuaalsel arutelul ülevaate projektist "Depressiooniga tööealise inimese raviteekond - kaardistuse ja analüüsi tulemused".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708