Autor: Meditsiiniuudised • 8. aprill 2022

PERHi Grand Man 2022 tiitli sai kardioloog dr Aleksander Leht

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse liikmed andsid neljapäeval haigla tervishoiujuhtide ja arstide pidulikul koosviibimisel staažikale kardioloogile dr Aleksander Lehele üle haigla 2022. aasta Grand Man tiitli.
PERHi Grand Man 2022 tiitli sai kardioloog dr Aleksander Leht.
Foto: PERH

"On siiralt hea meel, et oleme leidnud arsti, kes väärib meie haigla elutööpreemiat ning kes on aastate jooksul järginud haigla väärtuseid," ütles oma kõnes haigla juhatuse esimees Agris Peedu ja lisas: "Õnnitlen südamest igati teenitud tunnustuse puhul dr Aleksander Lehte, kes oma töökuse, kollegiaalsuse ja rahulikkusega on eeskujuks meile kõigile."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708