Autor: Triin Tabur • 19. september 2022

KUULA: Kuhu on teel Tervisekassa?

Seekordses podcastis räägivad Tervisekassa juhatuse liikmed Eesti Haiglate Liidu konverentsil tehtud avalikul salvestusel, kuhu Tervisekassa teel on, mis on tervise- ja raviteekonnad ja kuidas need käivad käsikäes digitaliseerimise ja rahastusega.
Vasemalt: Tervisekassa avalike suhete ja tervise edenduse osakonna juhataja Evelin Trink, tervisekassa juht Rain Laane, finantsvaldkonna juhatuse liige Pille Banhard, tervisevaldkonna juhatuse liige Maivi Parv ja digiteenuste valdkonna juhatuse liige Karl-Henrik Peterson.
Autor: Tervisekassa

Avalikul salvestusel räägivad Tervisekassa juht Rain Laane, finantsvaldkonna juhatuse liige Pille Banhard, tervisevaldkonna juhatuse liige Maivi Parv ning digiteenuste valdkonna juhatuse liige Karl-Henrik Peterson.

Podcasti ning vestlusringi juhib Tervisekassa avalike suhete ja tervise edenduse osakonna juhataja Evelin Trink.

Kuula podcasti siit:

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708