Autor: Triin Tabur • 28. september 2022

PILDID: Sel nädalal toimuvad Jämejala päevad

Esmaspäeval, 26. septembril sai alguse terve nädala vältav Jämejala festival. Sündmus toimub Jämejala 125. juubeliaasta raames ning seab fookuse patsientidele ja klientidele, kes elavad või viibivad ravil vaimse tervise külas.
Jämejala vaimse tervise külas toimuvad sel nädalal Jämejala pävad.
Foto: Viljandi haigla

Nädala jooksul toimuvad kunsti, voolimise, lauamängu, jooga ning teadvelolekupraktikate töötoad nii patsientidele/klientidele kui töötajatele, valmib Jämejala kõige pikem ja erilisem küpsisetort, moesõul tutvustatakse tuleviku tööriietust ning leiab aset Jämvisioon, millel osakond teeb oma etteaste ning üles astub ka üllatuskülaline.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708