Autor: Margot Vent • 12. oktoober 2022

Elontrili hoolimata tarneraskusest veel jätkub

Ehkki müügiloa hoidja GlaxoSmithKline Limited esindaja on teatanud ravimi Elontril 150 mg ja 300 mg toimeainet bupropioon modifitseeritult vabastavate tablettide aasta lõpuni kestvast tarneraskusest, apteekides ravimit veel jätkub. Ka saab seda erandkorras asendada müügiloata ravimiga.
Elontrili hoolimata tarneraskusest veel jätkub.
Foto: Shutterstock

Ravimiameti järelevalveosakonna sisse- ja väljaveo järelevalve büroo spetsialisti Klara Saare sõnul on Elontril näidustatud depressiooni raviks ja teisi sama toimeaine sisaldusega depressiooni ravimeid Eestis ei turustata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708