Autor: Triin Tabur • 18. november 2022

Anne Kleinberg: me ei võistle töötajate pärast välismaaga, vaid erasektoriga

Kohtumisel terviseminister Peep Petersoniga tõi Eesti Psühhiaatrite Seltsi esimees Anne Kleinberg välja, et praeguse palgakomponendi juures eelistavad psühhiaatrid ja kliinilised psühholoogid tööd erasektoris.
Psühhiaater Anne Kleinberg.
Foto: Julia-Maria Linna

Tervise- ja tööminister Peep Petersoni kohtumisel Eesti Psühhiaatrite Seltsi esindajatega oli tulipunktis psühhiaatrite ja psühholoogide põud riiklikus meditsiinis ja töötasu tõstmise võimalused. Samuti olid kõne all patsienditeekonna ja juhtumikorralduse tõhusamaks muutmine. Eesmärgiga, et psühhiaatrid-psühholoogid saaksid keskenduda ravile ja et keerukad patsiendid üldse jõuaksid ravi juurde.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708